شیرازی یار

نحوه سرویس پکیج به چه صورت است

تعداد بازدید: 314
دسته بندی : عمومی

شخصی که این وظیفه را برعهده دارد باید مواردی از قبیل عدم وجود نشتی در لوله ها، عدم تشکیل رسوب در مسیرهای ورودی و مبدل ها، شیلنگ ها، فیلترها، اتصالات را بررسی کند.

شخصی که این وظیفه را برعهده دارد باید مواردی از قبیل عدم وجود نشتی در لوله ها، عدم تشکیل رسوب در مسیرهای ورودی و مبدل ها، شیلنگ ها، فیلترها، اتصالات را بررسی کند در زمان سرویس پکیج در صورتی که هر کدام از این عیوب مشاهده شود، قسمت مربوطه بایستی تعمیر گردد.

البته لازم به ذکر است که سرویس دهی پکیج یک کار عادی نیست که همه ی افراد بتوانند این کار را انجام دهند و عیوب را برطرف سازند، بلکه باید از شخصی که در این زمینه متخصص است و توانایی لازم را دارد کمک گرفت، چرا که ممکن است زمان سرویس دهی نیاز به انجام یک سری اقدامات مانند رسوب زدایی داشته باشد که حتما یک متخصص بایستی این کار را انجام دهد.

اما این نکته در مورد همه پیکج ها وجود دارد که باید هر چند وقت یک بار و به طور منظم سرویس دهی شوند و قبل از انجام این کار باید حتما قطع گاز و برق و آب را انجا مدهید که در غیر این صورت خطر آفرین می شود. در ادامه به مراحل سرویس پکیج می پردازیم:

مراحل سروی پکیج

مرحله اول سرویس پکیج

در این مرحله شخص متخصص باید پوسته پکیج را باز کند و مخزن آب و لوله‌هایی که آب از آن‌ها عبور می‌کند را بررسی کنید با انجام این کار متوجه خواهد شد که آیا نیاز به عملیات رسوب زدایی می باشد یا خیر؟

در بیشتر مواقع نیاز است که عملیات رسوب زدایی انجام شود که برای انجام این کار شخص باید آن قسمتی که آب برای گرم شدن از آنجا عبور می‌کند را از پکیج خارج کند و آب اسید را از محل ورودی آب ریخته و به مدت چند دقیقه باید اجازه دهد تا آب اسید داخل آن قسمت بماند و در نهایت باید آن را از خروجی خارج کند، پس از انجام این کار لازم است تا قسمت مربوطه را با آب و مواد شوینده به طور کامل شستشو دهد.

مرحله دوم سرویس پکیج

در دومین مرحله متخصص باید برد پکیج را بررسی کند که متوجه می شود خاک روی قطعات را نگرفته باشد و از بروز اختلال در عملکرد پکیج جلوگیری شود.

برای برطرف کردن گرد و خاک روی قطعات می تواند از وسیله ای همانند سشوار استفاده کند یا دستگاهی که دمنده ی هوا باشد و عملکردی شبیه به سشوار داشته باشد. اما از آن جایی که قطعات برد جز، حساس ترین قطعات می‌باشد باید احتیاط کند.

مرحله سوم سرویس پکیج

حالا نوبت به بررسی دودکش می رسد. شخص باید بررسی کند که شئ یا چیزی مسیر دودکش را مسدود نکرده باشد چرا که مسدود شدن مسیر بسیار خطرناک است و در نهایت باعث بازگشت دی اکسید کربن به محیط و مرگ می‌شود.روند بررسی دودکش نیز بدین صورت است که شخص به پشت بام رفته و با کمک یک سنگ کوچک می تواند این کار را انجام دهد. اگر صدای برخورد سنگ به پکیج شنیده شود متوجه می‌شود که مسیر دودکش سالم است و اگر صدایی نیامد حتما چیزی مسیر را مسدود کرده است.

مرحله چهارم سرویس پکیج

تمیز کردن مشعل یکی از مراحل سرویس پکیج دیواری است.برای تمیز کردن مشعل معمولا از یک دمنده استفاده می شود تا اگر خاک یا آشغال سوراخ‌های آن قسمت را مسدود کرده است، پاک سازی شود البته از وسیله ای همانند از یک جارو برقی هم می‌توان برای انجام این کار استفاده کرد.

مرحله پنجم سرویس پکیج

پمپ پکیج هم جز مواردی است که در سرویس دهی پیکج باید به آن توجه شود.برای سرویس پمپ، می توان از آچار آلن کمک گرفت و با استفاده از آن پره‌های روتور را تمیز کرد.بعد ایز این که عملیات پاک سازی و تمیز کردن پره ها و پمپ انجام شد برای روان کار کردن این اجزا می‌توان مقدار کمی‌مایع ظرفشویی درون آن ریخته شود، سپس اجزا بسته و در جای خود قرار گیرند.

مرحله ششم سرویس پکیج

که این مرحله مربوط به پاک سازی قطعه جرقه زن می باشد.برای تمیز کردن جرقه زن سمباده را چند بار روی الکترود و جرقه زن می کشند و سپس با استفاده از یک دستمال مرطوب آن را پاک می کنند.

مرحله هفتم و نهایی سرویس پکیج

مواردی که در بالا ذکر شد جز بررسی موارد اصلی است ولی اگر نیاز باشد متخصص سایر قطعات را بررسی کرده و در نهایت پکیج را راه اندازی می کند.در نهایت و پس از بررسی همه ی این موارد فرآیند هواگیری پکیج باید صورت گیرد که یکی از مهم ترین بخش‌های سرویس پکیج می‌باشد.

مراحل هواگیری پکیج به این صورت انجام می‌شود که باید آب ورودی را باز کرده و اجازه دهیم که این آب به شوفاژ راه پیدا کند، پس از این که از همه ی قسمت های آن‌ها عبور کرد دریچه خروجی شوفاژ را باز می‌کنیم و اجازه می‌دهیم مقداری از آب خارج شود و یک تشت زیر آن قرار می‌دهیم که محیط اطراف را خیس نکند و پس از مدتی که هوای پکیج خارج شد دریچه خروجی را می‌بندیم.قبل از راه اندازی مجدد باید آب، گاز و برق پکیج را وصل شود و این اطمینان حاصل شود که لوله‌های آب و گاز نشتی ندارند سپس باید فشار آب و گاز تنظیم شود.

هواگیری پکیج دیواری

هواگیری یکی از آن مجموعه اعمالی است که حتماً باید پیش از آغاز فصول سرد سال انجام شود. مدار گردش آب داغ در بخش شوفاژها، یک مدار بسته است که آب به طور مداوم در آن گردش کرده و گرما را از پکیج دیواری به شوفاژها منتقل می‎کند.

به علل مختلفی در هنگام غیر فعال بودن این سیستم گردش آب برای مدت طولانی، در سیستم هوا ایجاد شده و محبوس خواهد شد. پیش از روشن کردن بخش شوفاژ و گرمایش پکیج، باید هوای این بخش تخلیه شود؛ این عمل در اصطلاح هواگیری پکیج دیواری نام دارد. انجام ندادن هواگیری پکیج مشکلات گوناگونی از قبیل بروز سر و صدا در پکیج دیواری را به همراه می آورد.

هواگیری پکیچ چگونه انجام می شود؟

در هواگیری پکیج دیواری، باید ابتدا پکیج را در حالت زمستانی قرار داده و دمای بخش شوفاژ را به حد مطلوب رساند. پس از داغ شدن نسبی شوفاژها و رسیدن دمای پکیج به نقطه مورد نظر، باید با شناخت دقیق و احتیاط کامل از طریق پیچ تنظیم فشار شوفاژها، عملیات هواگیری را انجام داد.

معمولاً به همراه هوا مقداری آب داغ به بیرون پاشیده و در نهایت پس از تخلیه هوا، فرآیند هواگیری اتمام خواهد یافت. در نهایت باید خاطر نشان کرد که عملیات هواگیری مستلزم تجربه کافی است و انجام آن بدون دانش و شناخت کافی پیشنهاد نمی‌شود.

 


نظرات